More


  Pasiune, povești și muzică, pe scena mare a Teatrului de Nord

  - Advertisement -

  Teatrul de Nord găzduiește joi 27 mai, de la ora 19.00, un spectacol tandru, cu un umor de foarte bună calitate, interpretat de actorii Radu Botar și Carmen Frățilă.

  „Pasiunea lui Narcisse Mondoux” este o comedie alertă despre dragoste și nu numai, cu replici savuroase pline de aluzii nu întotdeauna subtile, și care ne conduce adesea spre emoție și lacrimă. Textul este scris de Gratien Gélinas, unul dintre cei mai apreciați actori, dramaturgi și regizori din Canada. Un spectacol de Cristian Ioan.

  Sâmbătă 29 mai, de la ora 11.00, le oferă familiilor cu copii posibilitatea de a petrece împreună o oră într-o lume de poveste.

  „Cu susul în jos” este un spectacol colorat, vesel și educativ, care încearcă să cultive empatia și înțelegerea față de moduri de gândire diferite și poate chiar să dezvolte o abordare neagresivă a conflictului dintre generații.

  „Metamorfoze” se joacă gratuit pentru angajații din sistemul sanitar public, duminică 30 mai, de la ora 19.00.

  „Metamorfoze” este un spectacol concert conceput de cei doi membri ai trupei Fără Zahăr: Bobo Burlăcianu (muzica și regia muzicală) și Bobi Dumitraș (versurile), un spectacol efervescent, în care totul este 100% interpretat live.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img