More


  Secretarul de stat în vizită la punctul de vaccinare de la Vama Petea

  - Advertisement -
  Secretarul de stat Oana Ursache, coordonatorul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, a vizitat ieri în Vama Petea, punctul de vaccinare organizat în urmă cu o săptămână, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică și Consiliul Județean Satu Mare.
  Prefectul Altfatter Tamás si subprefectul Lavinia Kiss au informat oficialul guvernamental cu privire la rațiunea organizării acestui punct de vaccinare și la rezultatele obținute. În medie, aproximativ 30 de români se vaccinează, zilnic, majoritatea la intrarea în țară, cu vaccin care oferă imunizare prin administrarea unei doze unice (Janssen de la Johnson&Johnson). Acest punct face procesul de vaccinare accesibil, simplu și la îndemână, lucru apreciat de secretarul de stat.
  Departamentul pentru Românii de Pretutindeni elaborează și aplică strategia guvernamentală în domeniul relațiilor cu românii de pretutindeni, în conformitate cu obiectivele majore de politică externă ale României și cu Programul de Guvernare. Începând cu ianuarie 2021, la conducerea Departamentului se află doamna Oana Ursache, secretar de stat pentru românii de pretutindeni.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img