More


  Cum se desfășoara Festivitățile de clasa a XII-a în pandemie

  - Advertisement -

  A trecut mai mult de un an de pandemie, timp în care elevii și-au desfășurat activitățile mai mult sau mai puțin online. Astfel absolvenții claselor a XII-a, din Satu Mare promoția 2021, se bucură astăzi,3 iunie 2021, de faptul că diferit de anul trecut, au putut să participe fizic la festivitatea de absolvire.

  În cadrul Colegiului Național Ioan Slavici, festivitatea s-a desfășurat în două tranșe cu 3 clase în careu. Elevii și cadrele didactice au păstrat măsurile de distanțare socială, fiind în spațiul deschis, nu s-a purtat mască.

  Fiind pemisă în careu doar prezența elevilor, părinților și a cadrelor didactice, absolvenții anului 2021 au avut voie să aibă doar doi invitați.

  „Festivitatea din acest an mi se pare foarte bine organizată, totul fiind în conformitate cu reglementările în vigoare, părinții sunt disciplinați și respectă distanța prevăzută, tptu decurge frumos într-un mediu foarte armonios” mărturisește Monica Varga, parintele unui absolvent al colegiului.

  Grație organizatorilor, pandemia nu se face simțită în rândul participanților festivității, înafara faptului că se menține distanțarea socială, totul se desfășoară în mod normal ca și în anii antepandemici, aceștia nesimțind nici o presiune.

  „Festivitatea de absolvire s-a desfășurat într-un mediu civilizat, toți părinții au fost foarte receptivi și au respetat normele de distanțare socială. Elevii au fost decalați în două serii, practic am avut primele trei clase cu profil real de la ora 09.00 și celelalte clase cu profil uman de la ora 11.00, plus profilul pedagogic, admosfera fiind una foarte liniștită și foarte emoționantă fiind atât momente de umor, cât și momente de lacrimi . Evenimentul nu a fost deloc aglomerat, parcă mai discret și mai cald fiind efectivle mai mici, elevii au avut ocazia să își cânte fiecare și imnul clasei la final ” afirmă Alina Dragoș, directoarea Colegiului Național Ioan Slavici.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img