More


  Primarul şi viceprimarul din Cămărzana, în slujba cetăţenilor

  - Advertisement -

  Primarul și viceprimarul din Cămărzana au ieşit la muncă alături de oameni cu lopeţile în mână. Preț de câteva ore, primarul și viceprimarul din Cămârzana au ieșit din birouri și, alături de alți cetățeni, au pus mâna pe lopeți și cazmale și au muncit voluntar pentru binele comunității pe care o reprezintă.

  Primarul şi viceprimarul, exemplu de dăruire

  Este vorba despre primarul comunei Cămârzana, Dumitru Ionici, și viceprimarul Ioan Popa.

  Cei doi s-au mobilizat exemplar, și alturi de alți voluntari din comună, marți seara au betonat accesul la un pod din comună la care accesul era foarte dificil.

  ”Este vorba despre un pod făcut cu finanțare primită din partea Companiei Naționale de Investiții. Acest pod era puțin supraînălțat iar accesul se făcea până acum doar pe o porțiune de piatră. Astfel că accesul spre pod să făcea foarte greu cu mașinile mici.

  Am decis asffel, alături de viceprimar și mai mulți cetățeni din comună, să ieșim la muncă și să betonăm accesul la pod pe ambele părți ale acestuia. Să nu aibă probleme oamenii să intre pe acest pod.

  De o parte a drumului este drum județean, de cealaltă parte este un drum comunal. Constructorul ne-a dat materia primăm, iar noi, cu cetățenii, în spiritul lor civic, au decis să pună mână de la mână să facem această lucrare”, Explică primarul Dumitru Ionici.

  Primarul spune că nu este pentru prima dată când alături de viceprimar, a mai prestat și alte activități de muncă în folosul comunității.

  Nici viceprimarul nu se teme de muncă

  Viceprimarul Ioan Popa spune că se bucură de faptul că a găsit înțelegere la locuitorii din comună și, alături de primarul Dumitru Ionici, să pună efectiv mâna pe lopată pentru binele comunității, care acum au venit foarte mulți din străinătate.

  ”Mai trebuie să ieșim și afară, nu putem sta doar în birou. Mai ales că acum, venind mulți acasă din străinătate, s-au oferit ei, cetățenii, să ne dea o mână de ajutor. Este evident că nu puteam să îi lăsam doar pe ei să lucreze, astfel că ne-am dus și noi, eu și domnul primar, și am pus mâna”, a precizat viceprimarul Ioan Popa.

  ”Avem o vorbă noi, cei din Cămârzana: Nimănui nu-i pică steluțele de pe umeri dacă pune mâna și muncește. Munca înobilează pe om”, a mai spus primarul Dumitru Ionici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img