More


  FOTOGALERIE. CONCERT. Mega-recital folcloric Lavinia Goste și Marius Zorilă la din Tășnad

  - Advertisement -

  Ștrandul Termal Tășnad a găzduit, în data de 31 iulie, un adevărat regal de folclor. Cunoscuta interpretă de muzică populară, sătmăreanca Lavinia Goste, alături de soțul ei, dirijorul Marius Zorilă, acompaniați de taraful lor, au prezentat sâmbătă un adevărat recital focloric la Tășnad. Evenimentul a făcut parte din suita de evenimente organizate la Tășnad sub egida Tășnadul Estival 2021.

  Atmosferă de excepție la spectacolul susținut de Lavinia Goste alături de ansamblurile folclorice tășnădene ” Codrulețul ” și ” Flori de Codru”!

  În deschiderea concertului, de la ora 20:00, pe scena amenajată în incinta Ștrandului Termal Tășnad au evoluat ansamblurile folclorice Codrulețul și Flori de Codru.

  O oră mai târziu, de la ora 21.00, Lavinia Goste, alături de soțul ei, dirijorul Marius Zorilă, acompaniați de taraful lor, au prezentat un adevărat recital focloric.

  Lavinia Goste a coborât de pe scenă și a petrecut, jos, alături de spectatori. Evoluția artiștilor a fost răsplătită cu ropote de aplauze de spectatori.

  Spectacolul a fost o adevărată prezentare de folclor autentic, costume tradiționale românești, versuri străvechi acompaniate de un sound actual.

  Toate spectacolele și programele organizate sub genericul ,,Tășnadul Estival” sunt gratis.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img