More


  Urmează cea de a șaptea ediție a festivalului ”La Dâmburi”!

  - Advertisement -

  Voluntarii Samstudia pregătesc anul acesta o nouă ediție a mult îndrăgitului festival sătmărean care a unit mii de tineri de-a lungul anilor. Anul acesta evenimentul va lua o formă inedită prin prisma tematicii unice în istoria sa, cultura urbană.

  Credeați că scăpați și anul acesta? Ei bine, în perioada 28-29 august, voluntarii ”La Dâmburi” vă așteaptă în parcul UFO din cartierul Micro 17, unde zeci de artiști stradali, de toate tipurile, vă vor amuza și învață secrete a ceea ce noi numim cultură urbană. Astfel, competiții, demonstrații și workshop-uri inedite îi vor întâmpina pe toți cei care vor fi prezenți la festival.

  SamStudia este  o organizație non-guvernamentală , prin care o varietate de proiecte pentru adolescenți şi adulți prind contur. Misiunea noastră este de a construi societatea dând putere tinerilor.

  Așa că hai,  înscrie-te, la competițiile de streetball, bike, skate, role și multe altele, în formularul aflat pe paginile noastre media.

  Uimește-ne cu talentele tale! Iar dacă nu te simți pregătit, poți viziona și învăța de la cei mai talentați artiști sătmăreni, într-un spațiu în care distracția va fi la maxim!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img