More


  Bicfalvi, gol spectaculos în ultima etapă pentru Ural

  - Advertisement -

  Careianul Eric Bicfalvi (34 de ani) a reușit să-și facă simțită prezența pe teren în ultima etapă din Rusia, în partida dintre Krasnodar și Ural.

  Mijlocașul careian a marcat singurul gol al formației sale, Ural, în eșecul de pe terenul lui Krasnodar, 1-2.
  Folosit ca titular în partida dintre Krasnodar și Ural, Eric Bicfalvi a reușit să marcheze un gol spectaculos pentru formația sa. Atacantul român a preluat foarte bine o minge la marginea careului în minutul 79, iar șutul cu piciorul stâng al acestuia nu i-a dat nicio șansă portarului advers.
  Din păcate pentru Ural, reușita a venit prea târziu, iar trupa lui Bicfalvi a fost nevoită să se recunoască învinsă, 1-2.
  Campionatul din Rusia este părăsit
  Situația dramatică care este existentă în aceste zile în Ucraina a dus la o solidarizare a oamenilor din fotbal.
  După ce Markus Gisdol, antrenorul celor de la Lokomotiv Moscova, și-a prezentat demisia în urmă cu două zile, în contextul agresiunii pe care Rusia a declanșat-o în Ucraina, un alt tehnician german a decis că este mai bine să plece de la formația sa.
  Daniel Farke, fost la Norwich, în Premier League, semnase cu Krasnodar pe 13 ianuarie, însă fără a avea un meci oficial la activ, neamțul a decis să-și rezilieze contractul cu echipa din prima ligă a campionatul Rusiei, anunță The Athletic.
  Doar 48 de zile a rezistat neamțul pe banca echipei din Rusia. Farke a început sezonul cu Norwich, pe care a promovat-o în Premier League, însă a fost înlocuit cu Dean Smith din cauza rezultatelor neconvingătoare.( sursa digisport.ro)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img