Victoria cu CFR Cluj II a adus liniștea sub Măgură, după ce Sportul Şimleu s-a distanţat la 8 puncte de CSM Satu Mare, echipă aflată pe prima poziție retrogradabilă.
Antrenorul Dacian Nastai este de părere că lupta pentru evitarea retrogradării este departe de a fi încheiată, în condiţiile în care mai sunt de jucat 11 etape până la final de campionat
Rezultatele din prima etapă au făcut ca Sportul Şimleu să simtă unele emoţii în ce priveşte lupta pentru evitarea retrogradării. După înfrângerea de la CAO, gruparea şimleuană mai avea 6 puncte avans faţă de locul 9, însă după etapa a II-a din acest an, sub Măgură se simte o oarecare linişte. Asta după ce elevii lui Dacian Nastai au câştigat cu CFR Cluj II şi au urcat pe locul 6, având în momentul de faţă un avantaj de 8 puncte faţă de CSM Satu Mare, ocupanta locului 9.


În condiţiile în care a mai rămas o rundă din retur şi alte 10 etape în play-out, antrenorul Dacian Nastai rămâne însă rezervat şi spune că lupta pentru evitarea acestui loc 9 este departe de a fi încheiată.
“Aceste 3 puncte sunt foarte impotante şi ne ajută să fim liniştiţi şi mai siguri pe noi. Încă mai sunt 11 meciuri şi înseamnă 33 de puncte, iar noi suntem la 8 puncte de locul 9. Acest avans nu spune mare lucru. Eu am spus că pentru orice echipă care promovează, al doilea sezon este tot timpul mai greu. Intervine acea delăsare şi o linişte care este periculoasă. Trebuie să fim foarte atenţi până în vară, mai ales că plecând atât de mulţi jucători, cei noi trebuie integraţi, lucru care nu se poate realiza de pe o zi pe alta”, spune Dacian Nastai.
În ultima etapă a sezonului regular, Sportul Șimleu joacă la Dej cu Someșul iar CSM Satu Mare , pe teren propriu cu Progresul Șomcuta Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here