More


  FOTO.Ce cadouri cumpără sătmărenii de 8 Martie

  - Advertisement -

  Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în anumite părți ale lumii. În România acestei sărbători i se acordă o atenție deosebită astfel că domnii cumpără diverse cadouri doamnelor speciale din viețile lor.

  Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU.

  8 Martie la florării și magazine de bijuterii

  Firul de trandafir este 10 lei, în general dupa ora 2 vine lumea să cumpere. Buchetele care trec cel mai mult sunt cele cu 5 fire, care costă cam 60-70 de lei. De 8 Martie cumpără flori atât domni cât și doamne, „ declară Ana, vânzătoare la o florărie în centru.

  Avem buchete care pornesc de la 30 de lei până la 70 de lei. Anul acesta nu putem spune că au mers grozav vânzările”, a declarat Mihai, vânzător la o florărie.

  „ Sătmărenii încă mai cumpără bijuterii, în general bărbații pentru soțiilor lor sau pentru iubite. Un gram de aur 14 karate costă 250lei, un gram de argint 30 de lei, gravat-litera 10 lei. În general se cumpără în ziua de 8 Martie , dupa prânz sau 7 Martie seara. Trec inelele, brățările, lănțișoarele. Prețurile pentru inele de aur cu piatra încep de la 400/500 de lei”, declară Florica, reprezentantă magazin de bijuterii.

  Pentru 8 Martie avem pachete cu vin, sampanie,ciocolată și diverse flori începand de la 50 de lei la 200 de lei. Avem avantajul că avem program până tarziu și astfel avem clienți chiar și seara târziu. Se cumpără pachete de toate felurile, în special cele cu șampanie”, a declarat o vânzătoare de la un magazin din centru.

  Avem trandafiri criogenați, trandafiri din săpun, ursuleți, în general produsele acestea trec. Trandafirul criogenat este o alegere bună deoarece rezista ani de zile. Prețurile pentru acest tip de cadou încep de la 80 de lei.”, a declarat Marius, vânzător de la un magazin de cadouri.

  Ce își doresc doamnele

  Un buchet de flori mi-ar plăcea să primesc. Cred că gestul este important”, declară Maria,28.

  O zi la SPA în care să ma relaxez iar copiii să rămână în grija soțului. Imi plac florile dar cred că o zi de relaxare mi-ar fi mai utilă pentru sănătate”.

  Eu lucrez la o florărie deci mi-ar plăcea să primesc ceva simbolic, un cadou”.

  După cum se poate observa prețurile la florării și magazine de cadouri sunt pentru toate buzunarele și pentru toate gusturile. Domnii au o multitudine de opțiuni pentru a le pune un zâmbet doamnelor în această zi specială.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img