Echipa de juniori U 14 de la Il Calcio Satu Mare a participat la sfârșitul săptămânii trecute la un puternic turneu internațional desfîșurat la Brașov.

Doar la categoria U14 au fost înscrise 20 de echipe la ”Brașov Indoor Cup”.
Echipa antrenată de Cosmin Iuhas a fost repartizată în grupa C alături de Tâmpa Brașov, Kinder Sângeorgiu de Mureș,Juniorul Suceava și Pro Junior Craiova.

Il Calcio Satu Mare a terminat pe primul loc în grupă și apoi în sferurile de finală au învins Transilvania Bistrița cu 2-0.


A urmat semifinala cu Dinamo București pe care după un meci perfect sătmărenii au câștigat o cu 4-0!
În finală, Luceafărul Cluj Napoca a obținut trofeul cu un gol marcat din penalty în poarta sătmărenilor.
De la Il Calcio, Ramon Erdei a fost declarat jucătorul turneului.
Lotul :Burzo Flaviu,Crișan Alex,Boje Andrei,Ardelean Matei,Petran Norbert,Tamas Raul,Erdei Ramon,Noveli Luca,Botca Mario,Rus Sebi,Bota Darius,Corodan Rares,Lucian Luca,Pop Răzvan,Vereș Andrei,Jurje Ianis,Olah Mark,Szekely Dominic,Groza Adelin.
Un turneu foarte reusit pentru acesti băieți care au arătat că la Satu Mare avem potential . Sunt mândtru de ei, de ce au arat in teren de jocul prestat și de modul cum privesc acest sport . Îi felicit si sper sa o tina tot asa pentru că au potential mare,nu intamplator au reusit sa ajung in finala. Pentru mine e o bucurie sa fiu langa ei la antrenamente la meciuri . Un mare BRAVO” a transmis antrenorul Cosmin Iuhas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here