More


  Destinații de weekend. Plaja Șuncuiuș – Marea de la munte din județul Bihor

  - Advertisement -

  Am tot auzit în ultima perioadă de plaja de la Șuncuiuș care te duce direct cu gândul la Thailanda, la exoticul Krabi.

  Plaja Șuncuiș este situată în județul Bihor, la doar 64 de km de Oradea, 137 de kilometri de Satu Mare (2 ore jumătate de mers cu mașina), în mijlocul naturii, la poalele munților Pădurea Craiului din Parcul Natural Apuseni, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede, locație desprinsă parcă dintr-o poveste.

  La plaja Șuncuiuș vei găsi o zonă micuță, amenajată cu nisip fin ca la mare, cu câteva șezlonguri așezate strategic pentru a avea parte de relaxarea supremă și de o priveliște superbă.

  Aici te vei conecta cu natura și te vei plimba cu mintea prin Thailanda sau alte locuri exotice, prima ta reacție când vei ajunge aici va fi doar, WOW, asta chiar este la noi?!

  În zonă mai poți face cățărări montane, sunt amenajate chiar lângă plajă, câteva trasee de via ferrata, pentru toate nivelurile de experiență sau rafting pe Crișul Repede.

  Plaja Șuncuiuș aparține de Pensiunea Lavinia, pentru acces și rezervare este necesar să urmați instrucțiunile de mai jos:

  -Rezervarea de șezlong, pe plaja pensiunii.

  -Rezervarea se face cu 1 sau 2 zile iînainte și este valabilă doar cu confirmare, pentru a evita suprapunerile.

  -Dupa ora 11, rezervarea se pierde.

  -Șezlongurile se ocupă în ordinea sosirii și se achită la barul pensiunii.

  -Nu permit accesul cu băuturi alcoolice/răcoritoare sau alte produse alimentare din exterior.
  Accesul la plajă este prioritar pentru clienții pensiunii Lavinia, și în măsura disponibilităților și pentru ceilalți turiști.

  Închirierea sezlongului costă 15 lei, iar prețul unei nopți de cazare este în jur de 220 de lei pentru o cameră dublă, cu mic dejun.

  În zonă sunt foarte multe obiective turistice, peșteri, cascade, via ferata, etc, așa că în mod sigur nu te vei plicitisi să petreci un sfârșit de săptămână aici.
  Sursa: instaltravel.ro

  Nicolae Ghișan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img