More


  FOTOGALERIE. “PSD pentru o Românie Verde”. Social democrații sătmăreni au plantat puieți la Luna Șes

  - Advertisement -
  Social-democrații sătmăreni au participat astăzi, 14 aprilie la o acțiune masivă de plantat puieți în zona Luna Șes. Inițiativa a aparținut primarului orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.
  Au răspuns invitației președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, prefectul Radu Roca, președintele organizației municipale a PSD satu Mare, Gabriel Leș, președintele executiv al organizației municipale a PSD, Ciprian Crăciun, șeful de cabinet al prefectului, Radu Iancu, viceprimarul orașului Negrești Oaș, Constantin Fanea, consilieri locali precum și mai mulți colegi din zonă și din județ. Acestora li s-a alăturat un grup de aproximativ 500 de elevi din zonă împreună cu profesorii lor.
  În cadrul acestei acțiuni care face parte din campania “PSD pentru o Românie Verde”, inițiată la nivel național de Partidul Social Democrat, au fost plantați aproximativ 3000 de puieți.
  Având în vedere schimbările de climă cu influențe dramatice asupra mediului, această inițiativă își propune să crească gradul de implicare a cetățenilor pentru susținerea habitatelor forestiere, precum și creșterea responsabilității pentru o lume mai curată. Social-democrații își propun ca la nivel național să fie plantați peste 500.000 puieți până la sfârșitul anului.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img