More


  Partidă amicală încheiată cu pumni și picioare

  - Advertisement -


  O partidă de fotbal între prieteni s-a terminat cu un apel la Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Este vorba despre o activitate sportivă care a avut loc marți seara pe terenul de sport din incinta Parcului Dendrologic din municipiul Carei.

  Conform opiniedecarei.com, la după câteva minute de la începutul miuței, unul dintre jucători s-a repezit asupra unui membru al echipei adverse, căruia i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului.

  Agresorul ar fi invocat faulturi repetate comise asupra sa de cel căruia i-a aplicat corecţia fizică. Victima nu a reacționat violent, alegând să sune la 112 și să solicite sprijinul forțelor de ordine.

  Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat în jurul orelor 19.00. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Carei, pe fondul unor neînțelegeri cu un bărbat de 37 de ani, domiciliat în aceeași localitate, i-ar fi adresat acestuia injurii.

  În cauză, polițiștii i-au aplicat bărbatului de 41 de ani o sancțiune în cuantum de 200 de lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img