More


  Activități pe linie silvică desfășurate de polițiștii sătmăreni

  - Advertisement -

  La data de 04 iulie a.c., polițiștii sătmăreni au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

  Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică- Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Satu Mare au identificat, pe raza municipiului Satu Mare, un tânăr, de 25 de ani, din Dersida, județul Sălaj, care transporta cantitatea de 2,35 metri cubi de material lemnos, de esență carpen, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

  Totodată, polițiștii au depistat, în municipiul Satu Mare, un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Dersida, județul Sălaj, în timp ce transporta cantitatea de 2,45 metri cubi de material lemnos de esență carpen, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

  Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată, în vederea confiscării și plasată în custodia Ocolului Silvic Satu Mare.

  Cu aceeași ocazie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Negrești Oaș, în colaborare cu polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol au identificat, în trafic, pe raza localității Vama, un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate, în timp ce transporta cantitatea de 2,80 metri cubi de material lemnos de esență fag, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

  Materialul lemnos a fost ridicat, în vederea confiscării și plasat în custodia Ocolului Silvic Ardud.

  Persoanele  în cauză au fost sancționate cu suma de 1 000 de lei, fiecare, conform legii nr. 171/2010  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img