More


  BAC. Astăzi a avut loc proba la alegere a profilului.

  - Advertisement -

  La probă scrisă E.d) a examenului național de bacalaureat din sesiunea august-septembrie 2022 au fost prezenți 234 de candidați din totalul de 277 de elevi înscriși.

  Subiectele și baremul de corectare vor fi publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

  Ultima probă scrisă, proba la Limba și literatura maternă, este programată vineri, 19 august. Examenul este organizat în 2 centre.

  Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data 31 august (până la ora 12:00).

  Reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

  Contestațiile pot fi depuse/transmise în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00.

  Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 3 septembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img