More


  VIDEO/FOTO. Compania LEBĂDA, continuă povestea de SUCCES. Nou SHOWROOM inuagurat

  - Advertisement -

  Continuă povestea de succes al firmei sătmărene Lebăda SRL. În cei peste 30 de ani de activitate, Lebăda SRL a devenit unul dintre cele mai cunoscute brand-uri sătmărene, iar joi a inaiugurat showroom-ul de pe str. Gheorghe Barițiu nr. 27 și Outletul de gresie și faianță.

  VIDEO AICI

  La sărbătoarea firmei Lebăda, o companie de succes al familiei Pașca, începută de Vasile Pașca și continuată de fiul său, Cristian Pașca, a fost onorată de oameni de seamă din județ, precum prietenul de o viață al familiei Pașca, președintele PSD, Mircea Govor, prefectul Radu Roca, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, deputatul Adrian Cozma, dar și prieteni, colaboratori sau clienți mulțumiți a firmei Lebăda sau a familiei Pașca.

  Pentru început, Cristain Pașca, managerul SC Lebăda SRL, a prezentat o scurtă istorie de 30 de ani a firmei pe care o conduce.

  Înființată în anul 1991, compania Lebăda SRL s-a născut din talentul, munca susținută și imaginația familiei Pașca. Misiunea Lebăda este și a fost de a oferi cea mai simplă, convenabilă şi eficientă metodă pentru satisfacerea cerințelor clienților.

  În anul 2015 a fost construită ”Fabrica de vopsele lavabile și tencuieli decorative” Faur cu o suprafață totală de 7.000 m² având o capacitate de producție de 4.800 tone vopsele lavabile/an și 4.800 tone tencuieli decorative/an.

  În anul 2016 compania comercializa peste 10.600 de produse, planurile de extindere spre mediul online începând de atunci..

  În 2017 era inaugurat Showroom-ul de pe drumul Careiului, prezentand intr-o maniera modernă cele mai noi produse de amenajari interioare și oferim în premieră serviciul de design interior in cadrul showroom-ului.

  În 2018 Lebăda își extinde aripa online lansând siteul Lebada.ro, clienții având oportunitatea de a achiziționa produsele de pe această platformă.

  În 2020 a fost lansat propriul brand de mobiliere de baie și obiecte sanitare: Bathrium. Sub acest brand fiind primii din România care comercializează mobilier de baie din stejar masiv.

  ”Acum marcăm cei 30 de ani de activitate prin inaugurarea showroom-ului de pe str. Gheorghe Barițiu nr. 27 și a Outletului de gresie și faianță dorind să oferim clienților produse de calitate la cele mai mici prețuri.

  În cei peste 30 de ani de activitate am învățat, ne-am îmbunătățit serviciile și datorită vouă, clienților și partenerilor nostri, ne continuăm povestea de success.

  Ne mândrim cu istoria și poziționarea noastră de a rămâne un brand 100% românesc și privim spre viitor cu încredere”,a declarat Cristian Pașca.

  De asemenea, fondatorul companiei, Vasile Pașca, a ținut să mulțumească tuturor colaboratorilor, clienților, angajaților dar și prietenilor Lebăda afirmând că, fără sprijinul fiecăruia, brandul nu ar fi ajuns la acest nivel.

  Rând pe rând au mai luat cuvântul și au apreciat activitatea firmei Lebăda prefectul Radu Roca, deputatul Adrian Cozma, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, dar și Mircea Govor, cel care a spus că a venit la această sărbătoare Lebăda, în primul rând, în calitate de prieten al lui Vasile Pașca și familiei sale.

  La final, a fost tăiată panglica inaugurală, după care un sobor de preoți au sfințit noul showroom.

  După cum spunea Cristian Pașca, la schowroom-ul Lebăda de pe strada Gheorghe Barițiu nr. 27 sătmărenii, și nu numai, pot găsi orice produs din sfera articolelor de bricolaj la cel mai bun raport preț-calitate. Sătmărenii pot vizita, începând de joi, noul showroom Lebăda de pe Gheorghe Barițiu nr. 27 .

  Mai trebuie precizat faptul că Lebăda SRL este una dintre puținele brand-uri din județ cu capital sută la sută sătmărean.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img