More


  ANUNȚURI CONDOLEANȚE – IN MEMORIAM ILDIKO SUCEVEANU

  - Advertisement -

  O ființă dragă nouă ne veghează, de astăzi, din înaltul cerului. O despărțire ireparabilă care ne lasă vii amintirile omului blând și bun care ne-a fost alături, o viață de om, ca soție, mamă, bunică, soacră,cumnată și prietenă,

         Ildiko Suceveanu

          Să-ți fie lin drumul spre cer!

  Familia îndoliată!

  Consiliul Parohial împreună cu credincioșii de la Biserica Greco – Catolică ”Sf. Anton” din Satu Mare, sunt alături de domnul curator Radu Suceveanu, în greul moment al plecării la Cer, a soției:

  Ildiko

        În spirit de comuniune cu sfinții din Ceruri și mângâiați de așteptarea Nașterii Domnului Isus pe pământ, implorăm Milostivirea Divină să însoțească sufletul răposatei,  ”unde nu este durere/ nici întristare, nici suspinare/ ci viață fără de sfârșit.”

  Priveghiul va avea loc miercuri seara la ora 18.00, iar înmormântarea joi la ora 13.00 la Cimitirul Ecumenic ”Înălțarea”, de pe str. Careiului nr. 175 din Satu Mare.

  Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace !

  Pr. Paroh Daniel Bonea

   

  Buni Ini a plecat din vieţile noastre, dar va rămâne în inimile noastre pentru TOTDEAUNA! Drum lin spre îngeri!

  Cionca Maria

   

  Sincere condoleante familiei indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire.

  Țîu Ioan

   

  Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu să vă poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul!

  Fam.Vasindac Vasile

   

  Dumnezeu să-i dea odihnă cea veșnică, iar vouă să va dea tăria să treceți prin această grea încercare.

  Fam.Vasindac Alin

           S-a stins o fiinta atat de draga, lasand in urma durere si tristete. In aceste clipe atat de grele pentru voi, vă suntem alaturi. Sincere condoleante!

  Fam.Ritiu

   

  Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă aline durerea în această perioadă de mare tristețe sufletească. Vă rugăm să acceptați condoleanțele noastre sincere.

  Fam.David

   

  Ne este greu sa gasim cuvinte potrivite acum cand am aflat ca fiinta atat de draga voua a plecat pentru totdeauna. Gandurile noastre sunt alaturi de voi.

  Fam.Belbe

   

  S-a stins o viață de om, ai pierdut o ființă dragă, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care treci, să nu uiți că suntem alături de tine. Sincere condoleanțe!

  Filo  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare