CSM OLIMPIA SATU MARE – CSM SIGHET, sâmbătă ora 14

În acest weekend se joacă ultimele meciuri din Liga 3-a, iar echipa de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare joacă pe teren propriu împotriva incomodei trupe de la CSM Sighetu Marmației.

Elevii antrenorului principal Tiberiu Csik ocupă locul 3 în clasamentul seriei a 10-a, fiind la egalitate de puncte cu echipa CS Gloria Bistrița-Năsăud, și doar la două puncte distanță in urma liderului FC Bihor Oradea.

Adversarul din meciul de sâmbătă a acumulat 14 puncte. și ocupă locul 7 în clasament. În meciul tur CSM Olimpia Satu Mare a jucat doar un egal (1–1) la Sighet.

Echipa mamarureșană în deplasarările anterioare a câștigat doar la Cluj (2-0 cu CFR II) și a obținut un punct din meciul contra celor din Ocna Dej (1–1), însă a pierdut celelalte cinci meciuri de campionat. Din cele 22 de goluri primite în acest campionat 17 le- a încasat în deplasare.

Din cele 5 goluri marcate ca echipă oaspete, două au fost marcate în ultima deplasare . cea  de la Bistrița, unde Gloria a câștigat cu scorul de 3–2 datorită unui gol marcat în ultimele minute ale meciului, în superioritate numerică în teren.

În etapa anterioară elevii antrenorului Adrian Iencsi au câștigat acasă cu scorul de 4–1 împotriva echipei CSM Victoria Carei iar moroșenii vin cu un moral bun la Satu Mare și cu dorința unui nou rezultat pozitiv.

CSM Olimpia Satu Mare nu a pierdut niciun meci acasă în actualul sezon și a pierdut două puncte doar cu Victoria Carei ( scor 1-1) iar bilanțul galben-albaștrilor e de 6 victorii și un egal pe teren propriu. Sătmărenii traversează o perioadă bună cu trei victorii consecutive, ultima, 1-0 acasă în derby-ul cu Gloria Bistrița.

Datorită cumulului de cartonașe galbene, Adrian Ciul va lipsi sâmbătă din lotul echipei noastre. Nu v aputea juca nici  Eduard Berbeacă, poartarul de 18 ani suferind o accidentare gravă la sfârșitul meciului cu Bistrița. Urmează ca luni Berbeacă să fie supus unui examen RMN pentru a afla cât de gravă e accidentarea de la genunchi.. Este sub semnul întrebării și jocul lui Mihăiță Mureșan, care a suferit o întindere în antrenamentele din săptămâna asta.

 

FOTAL, LIGA 3, SERIA 10, ETAPA 15

Sâmbătă, 3 decembrie, 14.00: CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației

Intrare liberă.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here