More


  Petrecere de Anul Nou. Sătmărenii au sărbătorit seara de Revelion așa cum se cuvine

  - Advertisement -

  Mii de sătmăreni au sărbătorit trecerea în anul 2023 așa cum se cuvine, pe cinste, fie că au ciocnit la miezul nopții paharele de șampanie la restaurant, acasă, la o cabană sau pe străduțele Sătmarului unde au putut admira un uriaș spectacol de artificii.

  Marile săli de evenimente din municipiul Sau Mare au fost pline ochi de oaspeți puși pe distracție. Aici putem aminti săli precum Restaurant Capricci, Hotel Dana, Hotel Aurora, Restaurant Valea Măriei, Complexul Esedra, care au oferit sătmărenilor meniuri alese, băuturi de cea mai înaltă calitate, Dj și formații pe cinste.

  DCIM100MEDIADJI_0895.JPG

  Revelion la Hotel Aurora
  În cadrul Hotelului Aurora din Satu Mare oaspeții s-au bucurat de muzică live de calitate oferită de trupa sătmăreană XXL Band, iar cât despre mâncare, aceștia au servit cinci feluri, res-pectiv gustare rece, cremă de linte cu trufe și chips de copa la felul al doilea, al treilea fel a fost compus din file de halibut A La Maselina, după care a urmat felul principal și desertul, nelipsite de pe masa invitaților au fost fructele și saleurile.

  Printre oaspeții prezenți la Hotel Aurora au fost prefectul Radu Roca, directorul cancelariei prefectului Radu Iancu, președintele PSD Mircea Govor cu soția și familia, consilierul județean Nicolae Avorniciți cu soția, primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciți, și directorul adjunct al Direcției Agricole, Gheorghe Simon.

  Din punctul de vedere al celor de la Hotel Aurora, nu doar noaptea dintre ani trebuie să fie specială, ci și prima zi. Din acest motiv, au oferit sătmărenilor în data de 1 ianuarie 2023 o altă petrecere cu mâncare bună și muzică de calitate oferită de DJ Gabi.

  Restaurantul Capricci a oferit o surpriză sătmărenilor
  Pe de altă parte, reprezentanții Restaurantului Capricci din Satu Mare au pregătit o surpriză pentru toți sătmărenii și anume un imens foc de artificii. Așadar, începând cu ora 00.00, în fața Restaurantului Capricci a avut loc un spectacol de artificii, asemănător cu cel organizat în anii precedenți de către Primăria Satu Mare. Focul de artificii oferit cadou sătmărenilor de către reprezentanții Restaurantului Capricci a durat 15 minute. Acesta a putut să fie vizionat atât de pe Drumul Careiului, cât și din Centrul Nou al municipiului Satu Mare.
  În acest an Primăriile Satu Mare și Carei au renunțat la focurile de artificii.

  Revelionul petrecut înafara orașului
  Mulți sătmăreni au ales să își petreacă noaptea dintre ani la o cabană unde prețurile au început de la 400 de lei pentru o persoană, cele mai căutate zone au fost Borșa sau Cavnic, zona Maramureșului fiind, astfel, cea mai cerută de sătmăreni.

  Pe de altă parte, agentul de turism Alexandrina Costin a precizat pentru Gazeta de Nord-Vest că mulți sătmăreni au ales să își petreacă Revelionul și în Insulele Maldive, dar și în Republica Dominicană, unde prețurile încep de la 1.800 de euro pe persoană, all inclusive, cu zbor din Budapesta.

  De asemenea, sejururile de opt zile la o demipensiune în Zanzibar au fost foarte căutate de sătmăreni, destinație unde prețurile au început de la 1.400 de euro pe persoană.

  Karina Brodi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare