More

  Noi reguli de circulație în Centrul Vechi. Se închide și utimul tronson din Piața Libertății

  Reabilitarea Centrului Vechi și realizarea unei zone pietonale în Piața Libertății este un pas obligatoriu pentru dezvoltarea orașului!
  Conform autorităților, lucrările de modernizare sunt în grafic, iar începând din data de 5 august se instituie noi reguli de circulație în această zonă.
  În primul rând, Primăria municipiului Satu Mare informază cetățeni cu privire la faptul că se restricționează circulația rutieră în Piața Libertății, pe tronsonul dintre Bulevardul I.C. Brătianu și str. A.I. Cuza (latura de est a parcului), cu păstrarea unui coridor de minim 3 m pentru circulația pietonală la limita clădirilor.
  De asemenea, se desființează stația de autobuz de pe Bulevardul I. C. Brătianu (vis a vis de Casa de Modă) și se transformă în zonă de parcare, datrită acestui fapt, se înfințează o stație de autobuz provizorie pe str. Gheorghe Doja pe partea dreaptă, pe sectorul dintre Bulevardul I.C. Brătianu și str. 1 Decembrie 1918, cu desființare locurilor de parcare de pe partea stângă care se transformă în arteră de circulație
  Potrivit informațiilor comunicate, stația de taxi din zona statuilor se va muta în locul stației de autobuz de pe str. 1 Decembrie 1918 (vis a vis de Catedrala Romano- Catolică)
  Circulația în ambele sensuri pe str. A. i. Cuza, va fi instituită pe sectorul de drum cuprins între str. Gheorghe Lazăr și Piața Libertății, cu desființarea locurilor de parcare de pe acest sector de drum, cu excepția transportului public local de călători;
  Ceea ce ține de tronsonul cuprins între str. Păstrăvului – Piața Libertății – str. A.I. Cuza (până la str. Gheorghe Lazăr), se va intituii circulația în ambele sensuri.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE