More  ALARMĂ! VIOLENȚĂ EXTREMĂ într-o școală din județ. Profesoară LOVITĂ  de un elev de 12 ani

  - Advertisement -
  Un caz extrem de grav de violență s-a produs luni la o școală din municipiul Carei. O profesoară a fost lovită de un elev de numai 12 ani în timp ce încerca să aplanaze un conflict apărut între alți doi elevi. A fost chemată poliția care face cercetări. 
  Incident de violență extremă s-a petrecut luni, 18 septembrie, în jurul amiezii, în clasa unei unități școlare din municipiul Carei, fiind provocat de doi elevi problemă dintr-o clasă a V-a, în vârstă de numai 12 ani, scrie Opinie de Carei.
  Din motive necunoscute deocamdată, în timpul orei de limba română, unul dintre cei doi elevi problemă a intrat în conflict cu un coleg de clasă, l-a lovit, l-a doborât la pământ și apoi a început să îl sugrume.
  Profesoara a încercat să intervină pentru a pune capăt agresiunii, moment în care al doilea elev problemă s-a repezit asupra profesoarei și i-a aplicat o lovitură puternică în piept.
  În urma incidentului deosebit de violent petrecut în sala de clasă a fost sesizată Poliția Municipală Carei.
  Potrivit Opinie de Carei, părinții pregătesc o petiție prin care vor solicita luarea unor măsuri drastice împotriva celor doi elevi problemă, inclusiv îndepărtarea lor din clasa pe care o terorizează.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts