Episodul 2 din microBEAST în SuperLigă a fost difuzat în premieră duminică seara, pe canalul de YouTube Superbet România. Gazdele emisiunii sunt George Tănase și Ionuț Rusu, iar cei doi comedianți și-au propus să viziteze fiecare echipă și să descopere poveștile lor sau ale oamenilor apropiați.
În acest episod, invitatul special a fost sătmăreanul Florin Gardoș. Fostul internațional a petrecut o zi întreagă alături de George și Ionuț. Dimineața, i-a supus pe cei doi la super provocări pe stadionul din Chiajna, unde a debutat în fotbalul profesionist, iar execuțiile a la Ronaldinho nu au lipsit.
Gardoș, devenit dezvoltator imobiliar, a dezvăluit apoi secretele din spatele construirii blocurilor chiar pe de șantier, unde prânzul a fost servit „câmpenește”, pe ziar, în totală antiteză cu restaurantele de lux la care Florin mânca în perioada petrecută în Premier League, unde a fost coleg la Southampton cu Van Dijk și Mane.
Seara s-a încheiat pe stadionul Ghencea, la meciul FCSB – CFR Cluj, primul jucat de roș-albaștri pe noua arenă. Celor 3 li s-a alăturat și Lukasz Szukala. Fostul coechipier al lui Florin din centrul defensivei nu mai venise pe Ghencea de la ultimul lui meci ca fotbalist în culorile roș-albastre! Acea perioadă i-a adus aminte lui Gardoș și cum a reușit să obțină de la Gigi Becali, în doar 10 secunde, o mărire de contract de 150%, după ce nu a dormit o noapte ca să pregătească un discurs convingător. „Scuză-mă, tată, n-am știut că ai doar 4.000. De luna viitoare, iei 10 mii!”, a fost replica patronului FCSB. Acestea, dar și multe alte momente amuzante, în episodul 2 al microBEAST în SuperLigă, cea mai nouă serie dedicată campionatului României.