More  Liga a 4-a elite.Talna lui Nelu Donca merge ceas!

  - Advertisement -

                  Talna Orașu Nou are un început perfect de campionat. Aducerea lui Nelu Donca pe banca tehnică pare a fi o mutare inspirată a președintelui Bute Pal. Cel puțin așa o arată rezultatele din primele două meciuri. Mai întâi a fost succesul neașteptat de ușor, 6-1 cu Sportul Botiz iar duminică a venit o nouă victorie concludentă, 7-0 cu Fortuna  Căpleni.

  Fedorca a deschis scorul încă din minutul 1 apoi Novoszelenszki și  Opriș au lămurit lucrurile până la pauză prin reușitele din minutele 37 și 44. După reluare Bogdan Faur a mărit diferența la 4-0 ( min 47) . Fedorca și Faur au încheiat meciul cu câte o dublă iar Costea a închis meciul la 7-0 în minutul 90.

  Amintim că meciul din prima etapă, Schwaben Cămin -Talna a fost amânat.


  Altfel, tot în etapa a 3-a a Ligii a 4-a elite, Oașul Negrești a pierdut neașteptat, 2-5, acasă cu Știința Beltiug.

  Oașul a deschis scorul în min 9 -Dobrai a centrat de pe dreapta, Solomes a marcat cu capul din 6m. 1-0. Oaspeții au egalat în minutul 29 prin Merce după o gafă a portarului gazdelor.

  În minutul 29 Știința înscrie de la mijlocul terenului, Iancu Rosianu l-a surprins pe nefericitul portar Hora cu o execuție de lângă băncile de rezerve.

  În partea a doua oșenii egalează din penalty prin Vasile Pop în minutul 77. Doar că finalul le-a aparținut oaspeților … Godje face 2-3 în minutul 78 pentru ca în minutul 79 Soproni să facă 2-4.

  În min 83 -un nou contraatac periculos și Kecskse Roger inscrie cu o scărița de efect, 2-5.

  Rezultate etapa a 3-a:

  Oaşul 1969-Ştiinţa Beltiug  2-5

  Schwaben Kalmandi Cămin-ACS Botiz 0-2

  Recolta Dorolţ – Someşul Odoreu 5-0

  Talna Oraşu Nou-Fortuna Căpleni 7-0

  AFC Căpleni-Turul/Partium 1-1

  Unirea Tăşnad stă

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts