More

  CARITATE. M.A.I. au strâns în urma spectacolului „Uniți în fapte bune” 20.000 de lei

  Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare, sfârșitul lunii noiembrie, a fost gazda unui minunat spectacol de caritate organizat de personalul structurilor M.A.I. din Satu Mare, în ruma căruia s-au strâns 20.000 de lei.
  La cea de a patra ediție a spectacolului caritabil „Uniți în fapte bune”, organizat la Filarmonica de stat Dinu Lipatti din municipiu, au participat peste 400 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și de penitenciare, militari din cadrul structurilor M.Ap.N, și ai altor structuri ale sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică.
  Donațiile personalului structurilor M.A.I. vor fi direcționate pentru sprijinirea Proiectului educațional al Centrului de zi Sfânta Tatiana, a cărui principală activitate este educația și prevenirea abandonului școlar.
  ,,Astăzi suntem ajutoarele Sfântului Nicolae. Cei 20.000 de lei strânși în urma spectacolului nostru caritabil îi donăm Centrului de zi ,,Sfânta Tatiana”. Ne bucurăm să fim alături de copiii centrului și cu această ocazie să punem o cărămidă pe fundația pe care se va clădi frumos și fructuos educația lor. Tuturor cadrelor active și în rezervă care s-au implicat în această acțiune le aducem mulțumiri”, a transmis Jandarmeria Satu Mare.
  Karina Brodi

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE