More

  Educația copiilor este pe primul loc. Viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș prezentă la o întâlnire cu doamnele din echipa “Creșa Satu Mare”

  Viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș, a participat alături de doamnele din echipa “Creșa Satu Mare” la o mică întâlnire, în data de 8 decembrie, în care au colindat împreună și au purtat discuții.

  Educația copiilor noștri este pe primul loc!

  An de an, s-a mărit constant numărul de locuri în creșe, prin înființarea de unități noi, extinderea capacității celor existente și urmează să construirea a încă două creșe, pe strada Iuliu Coroianu și pe Bulevardul Lalelei. Se investește în infrastructura educațională, iar în cele șase creșe din Satu Mare, cei 315 copilași beneficiază de cele mai bune condiții.

  „Trebuie să-i sprijinim pe copii încă de la nivel de creșă, oferindu-le cele mai bune condiții. Știm că mai sunt multe de făcut, dar împreună cu educatoarele și conducerea creșelor, prin implicare și devotament, vom reuși să ne atingem obiectivele.

  Suntem responsabili pentru educația lor încă de la vârste fragede, astfel că orice efort pe care îl depunem nu este în zadar. Nu este ușor ce faceți, nici simplu, pentru asta doamnelor, vă mulțumesc!  Întodeuna puteți conta pe sprijinul nostru.
  Vă încurajez să rămâneți în primul rând oameni, să fiți o echipă și să nu uitați că cei pe care îi educați azi sunt adulții de mâine!” a precizat viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE