More

  Eveniment: Antrenorul Cătălin Ardelean de la LPS SATU MARE, premiat la Gala Șahului Românesc

  Joi, 7 decembrie 2023, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a reprezentat pe Custodele Coroanei române la Gala Șahului Românesc, desfășurată la Palatul CEC, organizată de Federația Română de Șah.

  Gala a celebrat și premiat instituții și personalități ale șahului românesc pentru activitatea desfășurată de-a lungul anului sau pe parcursul întregii cariere. Câteva dintre categoriile premiate au inclus „Șah prin corespondență” sau „Asociații județene de șah”, precum și premii acordate câștigătoarelor și câștigătorilor de turnee din grupele de juniori și seniori.

  Printre cei premiați l-am avut și pe sătmăreanul Cătălin Ardelean  de la LPS Satu Mare.

  Acesta a primit din partea Adelinei Badea, CEO MOBEXPERT premiul special   pentru coordonarea loturilor de juniori mici, care au obținut cele mai bune rezultate din ultimii 30 de ani la Campionatele Europene.

  Tot de la LPS Satu Mare i-am avut la Gala Șahului Românesc pe juniorii Vladimir Sofronie și Sara Șunea, sahiști din Brașov și respectiv Baia Mare antrenați la LPS de Cătălin Ardelean.

  ”Îi felicităm încă o dată pe cei 7 magnifici, juniorii campioni la europene, premiați de nimeni altul decât legenda șahului mondial, marele maestru Vishy Anand: Maria Anistoroaei, Vladimir Sofronie, Henry Tudor, Sara Șunea, Vasylyna Semenova, Eliza Bădescu și Lucas Rusu.” a transmis conducerea FR Șah.

  La eveniment au participat Mihai Covaliu , leful COSR, Ana Maria Brânză, multipla campioană la spadă și reprezentanții Generației de Aur a fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu.

  ”Vladimir Sofronie, Sara Șunea și Cătălin Ardelean, premiați la nivel național. Inteligența, seriozitatea și eforturile acestor copii minunați au făcut ca numele orașului Satu Mare sa se audă pe scena Galei Șahului Românesc . Ei au fost premiați pentru medaliile europene ( ” Cei 7 “magnifici” ) , dar s-au si clasat pe locul 1 in clasamentul juniorilor români ( 6-20 ani), respectiv pe 4 in al junioarelor. Bravo, copii !

  Le mulțumim si părinților pentru sacrificiile făcute, pentru încrederea acordata!

  Felicitări FRȘah pentru organizare!” au transmis cei de la LPS Satu Mare șpe pagina oficială de facebook a secției de șah.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE