More

  „Micile ciupercuțe”, copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul”, au pășit pentru prima dată pragul unei biblioteci

  „Micile ciupercuțe” , copiii de la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul”, au pășit pentru prima dată pragul unei biblioteci.

  Biblioteca Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” a avut porțile deschise pentru „Micile ciupercuţe” , adică copiii din grupa mijlocie de la Grădinița cu Program Prelungit „Voinicelul”, care au pășit pentru prima dată pragul unei biblioteci.

  Mare le-a fost surpriza când „micii exploratori” au răsfoit “Colecția de aur” și s-au întâlnit cu personajele poveștilor știute de ei.

  O bucurie a fost și întâlnirea cu cărțile în format 3 D.

  „Lumea minunată a cărților” , acest parteneriat oferă posibilitatea cunoașterii de către cei mici -a viitorilor școlari – a misterioasei lumi a cărților.

  Această experiență plăcută stimulează și cultivă interesul preșcolarilor pentru carte și lectură.

  A doua parte a activității a fost completată de către doamna profesoară de istorie Camelia David , alături de doi elevi , care le-a prezentat copiilor importanța zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României , precum și semnificația culorilor drapelului național.

  Cei mici i-au bucurat pe școlari, dar și pe cadrele didactice prin cântecelul prezentat.
  Această primă vizită a fost o experiență minunată pentru cei mici.

  Doamna director Satmari Cătălina, prezentă la această activitate, mulțumește doamnei director Szilagyi Renata, doamnelor educatoare Dirle Camelia și Stef Renata pentru implicare și dăruire.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE