More

  DRAMĂ Tânără de 20 de ani, găsită decedată, la Satu Mare. Care e varianta anchetatorilor

  Trupul neînsuflețit al unei tinere de numai 20 de ani a fost găsit sâmbătă după-amiază în municipiul Satu Mare. Cum nu sunt urme de violență pe trupul tinerei, varianta luată în calcul de anchetatori este sinuciderea. Georgiana trecea printr-o depresie severă de mai mulți ani. A dispărut de patru zile de acasă și nimeni nu mai știa nimic de ea. Cel mai probabil s-a aruncat de pe un bloc din zona fostelor cămine de nefamiliști a IPL. 
  Descoperirea, făcută de un sătmărean
  Descoperirea a fost făcută sâmbătă, în jurul orei 17.00, de către un sătmărean care trecea întâmplător pe acolo. Acesta a văzut trupul tinerei aflat la pământ în fără să se miște, dar cu ochii deschiși, scrie PresaSM.ro.
  A sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, iar un echipaj medical ajuns la fața locului a constatat decesul, conform informațiilor PresaSM.
  Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
  Sinuciderea varianta luată în calcul
  Varianta cea mai probabilă luată în calcul în cazul tinerei de 20 de ani aflată decedată este sinuciderea, nefiind suspiciuni de omor, fiindcă pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență. Conform PresaSM, geaca și niște bani mărunți au fost găsite pe acoperișul unei clădiri, iar jos, lângă corpul victimei, era doar un telefon. Se pare că tânăra nu ar fi lăsat vreun bilet de adio.
  Corpul neînsuflețit va fi dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare. În urma autopsiei, medicii vor stabili cu exactitate cauzele decesului.
  Cine este tânăra decedată
  Persoana găsită decedată este o tânără în vârstă de 20 de ani, pe care o cheamă Georgiana,  din comuna Medieșu Aurit, care a dispărut fără urmă în municipiul Satu Mare. De patru zile nu se mai știa nimic de ea. Ultima dată a fost văzută marți, 6.02.2024, în jurul orei 18.00.
  Georgiana ar fi trecut printr-un episod depresiv puternic, conform PresaSM. A venit din Cluj-Napoca de câteva zile și a plecat, pur și simplu, de la domiciliul unei prietene, unde locuia. Aceasta a mai plecat de acasă și în 2020, dar la acea dată a revenit.
  Tânăra se lupta cu o depresie severă, din care nu a putut să iasă nicicum.
  Cercetările în acest caz continuă.
  Georgiana, o fată glumeață vorbăreață cu bun simț
  Prietenele Georgianei nu își pot explica gestul acesteia mai ales că era cunoscută ca o fată glumeață și cu bun simț.
  ”Offf, Georgiana, ce-ai făcut Georgiana?
  Ce era cu tine biata mea?
  Erai o fată glumeață vorbăreață cu bun simț!
  Nu îmi vine să cred ce-ai făcut!
  Un suflet chinuit azi s-a ridicat la cer.
  Dumnezeu să te ierte și să-ți fie sufletul în pace!
  Dumnezeule, alină-i sufletul!
  S-o ierți, Doamne Dumnezeule, pentru ce o făcut era un suflet bun!
  Odihnește în pace Georgiana, sper că ești bine!
  Nu te voi uita niciodată”, este mesajul unei prietene.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE