More

    Vraja Căpșunilor îți aduce acasă gemul care va îndulci micul dejun și deserturile

    Micul dejun este masa pe care specialiștii în nutriție o recomandă să fie respectată cu rigurozitate, în perioada imediat următoare după trezire. Doar că, din lipsă de idei sau de timp, mulți sar peste această masă a zilei.

    Vraja Căpșunilor vine să dea o mână de ajutor celor care nu mai știu cu ce preparat să înceapă ziua, oferindu-le sătmărenilor varianta sănătoasă de gem de căpșuni ce poate reprezenta micul dejun perfect, dar totodată și toppingul ideal pentru deserturi. Fie că optezi pentru clătite, pe care să le umpli cu gem, fie că alegi să consumi doar o felie de pâine unsă cu gem sau prepari dinainte cu o seară un chec cu gem de căpșuni ca umplutură, gemul celor de la Vraja Căpșunilor îți va îndulci diminețile și tot restul zilei.

    Căpșunii cultivați la Botiz sunt transformați de către cei de la Vraja Legumelor în gem și sirop, îmbuteliate chiar de ei, astfel că pot fi depozitate și stocate mai uşor și pe o perioadă mai lungă de timp, nefiind nevoiți să își vândă producția la intermediari la prețuri derizorii. În acest moment cei de la Vraja Căpșunilor produc gem de căpșuni, aflat la vânzare la două grameje diferite, de 100 ml și 314 ml precum și sirop de căpșuni la 440 ml. Pentru aceste produse sunt folosiți căpșuni din soiul românesc Premiant, un soi extrem de dulce și aromat, care nu are nevoie de un adaos de zahăr mare pentru a avea un gust plăcut. Un mare plus al produselor marca Vraja Căpşunilor este faptul că acestea nu conțin conservanți, aditivi și potențiatori de gust, fiind realizate natural. În continuare, cei de la Vraja Căpșunilor vor vinde fructe proaspete și legume, în sezon, doritorii putând să participe chiar la recoltare pentru a-și alege singuri produsele pe care să le pună în coșul pentru acasă. Pe cei de la Vraja Căpșunilor îi găsiți în județul Satu Mare, localitatea Botiz, strada Mioriței nr: 86/a sau online pe site-ul www.vrajacapsunilor.ro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE