More  FOTOGALERIE.Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, alături de candidații PSD, Mircea Govor, la Consiliul Județean și Adrian Farcău la Tășnad

  Ministrul Dezvoltării, Monica Săsărman, s-a aflat în județul satu Mare unde a participat, alături de candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, Mircea Govor, la lansarea candidaturii lui Adrian Farcău la primăria orașului Tășnad.

  ”Am avut onoarea ca în campania noastră electorală să ni se alăture secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, doamna Monica Săsărman, la lansarea candidaturii colegului nostru, primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău, pentru un nou mandat.

  Prezența doamnei Săsărman subliniază importanța pe care o acordăm dezvoltării locale și sprijinului guvernamental pentru proiectele comunității noastre.

  Tășnad are nevoie de transparență, onestitate și un angajament puternic. Este nevoie de un primar care înțelege profund problemele comunității și este hotărât să le soluționeze. Adrian Farcău este liderul devotat care se angajează să aducă progres și bunăstare.

  Împreună pentru viitor! Împreună pentru dezvoltare!

  Pe 9 Iunie, votați candidații PSD!

  Președinte Consiliul Județean – Mircea Govor – poziția 1 pe buletinul de vot!, a declarat Mircea Govor după acest frumos eveniment. 

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de Nord Vest TV Advertising SRL – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD mandatar financiar coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE