More  Împreună pentru viitor.Radu Roca la întâlnire cu cetăţenii din Balta Blondă

  “Am fost ieri, alături de echipa mea de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Satu Mare: viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș, viitorii consilieri locali Alexandra Rusu, Raul Băbțan, și stafful #PSD de campanie, la o întâlnire cu cetățenii din zona Balta Blondă.

  Pentru prima dată, zona Balta Blondă, Sătmărel, și Râtu Mare are un candidat pe un loc eligibil la Consiliul Local al Municipiului Satu Mare, în persoana Alexandrei Rusu. Alexandra este o persoană dedicată, care cunoaște cu exactitate problemele și lipsurile din zonă și sunt convins că se va lupta pentru dezvoltarea acestei comunități.

  Discuțiile purtate ieri cu cetățenii au fost extrem de constructive. Am ascultat cu atenție fiecare preocupare și propunere, și am discutat despre soluțiile pe care le putem implementa împreună. Împreună cu echipa noastră, ne-am angajat să punem pe primul loc nevoile cetățenilor și să lucrăm neîncetat pentru a aduce schimbările necesare în infrastructură, servicii publice și alte domenii esențiale pentru bunăstarea comunității.

  Suntem aici să reprezentăm interesele voastre și să construim un viitor mai bun pentru fiecare locuitor din zona Balta Blondă, Sătmărel și Râtu Mare.” a decalrat Radu Roca.

  👉Primar- Radu Roca- poziția 3 pe buletinul de vot
  👉Președinte Consiliul Județean- Mircea Govor poziția- 1 pe buletinul de vot

  Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT  – P.S.D. Organizaţia Satu Mare
  Executat de  Nord Vest TV Advertising SRL  – portal : www.gazetanord-vest.ro
  COD  mandatar financiar  coordonator : 21240002

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE