More  Radu Roca,mulțumește tuturor sătmărenilor care au ieșit la vot 

  Social democratul aduce mulțumiri și echipei PSD
  Radu Roca ,candidatul PSD la funcția de primar al Municipiului Satu Mare ,a ieșit cu un mesaj de mulțumire pe Facebook după alegerile din 9 Iunie.Acesta a mulțumit tuturor sătmărenilor care au luat parte la scrutinul de duminică ,indiferent de alegerea electorală dar și echipei PSD.
  “Mulțumesc tuturor sătmărenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai sigur, mai modern și mai aproape de oameni.
  Deopotrivă le mulțumesc și celorlalți sătmăreni care au făcut o altă alegere.
  Și nu în ultimul rând cel mai mult le mulțumesc echipei mele de campanie și colegilor din organizația PSD Satu Mare – tineri, seniori, femei, membri de partid sau simpatizanți – care au muncit neîntrerupt în aceste două luni, de precampanie și campanie electorală!
  Țin să vă mulțumesc tuturor pentru sustinerea, implicarea și devotamentul de care ați dat dovadă !
  În această campanie am descoperit puterea și colaborarea fantastică a echipei, am simțit dorința fiecăruia dintre voi de a face tot ce ne stă în putință pentru a veni în sprijinul cetățeanului, pentru că asta este menirea noastră, a social democraților !
  Cu siguranță nu ne vom opri din a susține cauza sătmărenilor în continuare, în toate domeniile în care activăm sau vom activa!”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE