More  Baschet feminin: Annemarie Părău, aproape de un transfer la CS U Alba Iulia

  annemarie-parau-csm

  Cea mai bună pasatoare a sezonului de Liga Națională, Annemarie Părău, e dorită insistent de formația CS U Alba Iulia. Părău și-a încheiat în această lună contractul cu CSM Satu Mare și după evoluțiile bune din acest an era și firesc să apară și ofertele. Din păcate, de la Satu Mare n-a mai venit nicio ofertă de prelungire a înțelegerii iar conducătoarea de joc a Naționalei României s-a orientat rapid spre fosta adversară a CSM-ului din finala mică a Ligii Naționale.
  De asemenea CSM-ul și-ar putea pierde și alte jucătoare din lot, Andreea Orosz , Shanika Freeman sau Khadijah Wittington aflîndu-se deja în atenția altor echipe din Liga Națională.
  De asemenea, după cinci ani de rezultate excelente la Satu Mare, antrenorul Dan Fleșeriu și-a încheiat contractul cu CSM și se va întoarce acasă la Sibiu.
  Fostul tehnician al CSM –ului își dorește o scurtă vacanță pentru că de luna viitoare va începe munca la lotul național U 20 iar apoi la Naționala de senioare a României. Cît despre sezonul viitor, deocamdată sînt cîteva oferte din țară dar încă niciun contract semnat pentru fostul tehnician al CSM-ului.
  Luni de la ora 10 va avea loc, la sediul FRB, Adunarea Generala a Federației Române de Baschet la care trebuie să participe toate structurile sportive afiliate.
  Printre altele, va fi stabilit programul competițional pentru sezonul viitor și se vor anunța noile taxe.

  Cristian Stan

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE