More


  Gala Dansului Careian, o reuşită

  - Advertisement -

  dans-1
  Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a fost neîncăpătoare joi după-amiază pentru publicul numeros format din rude, prieteni, colegi şi profesori ai celor ce au evoluat, dar şi din oameni care pur şi simplu apreciază dansul. Direcţia de Cultură a municipiului Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei au organizat Gala Dansului, eveniment care s-a desfăşurat în cadrul festivalului BEST FEST – Primăvara culturală careiană.

  Spectacolul a fost susţinut de mai multe grupe de elevi ai şcolilor de dans Magic Dance de la Centrul Cultural Carei, instructor Raluca Păvăluc, Lead & Follow din Carei, instructor Bagossi Zoltan, Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Carei, instructor Raluca Păvăluc, şi invitaţii speciali din Satu Mare, elevii secţiei de balet a Liceului de Artă Aurel Popp şi ai Şcolii Modefit Studio pregătiţi de profesorul Ana Macovei.
  Programul a conţinut balet, dans modern, dans contemporan şi dans de societate. Tinerii dansatori au realizat o fascinantă incursiune în lumea dansului, aducând în prim plan stiluri precum swing, vals vienez, vals lent, mambo, samba, cha-cha, quick step, tango, lambada, rumba, dans oriental, dans modern şi balet.
  Pe lângă momentele susţinute cu grupurile, au fost şi dansuri solo prezentate de Maria Clara Supuran, Claudia Ursei, Cristina Kovacs, Molnar Ester, Major Dorotea de la Liceul de Artă Aurel Popp din Satu Mare, secţia balet, pregătite de profesorul Ana Macovei. La final, prezentatorul Adrian Ştefănuţi le-a mulţumit, în numele organizatorilor, instructorilor enumeraţi mai sus şi i-a felicitat pentru modul excepţional în care s-au prezentat cu elevii lor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare