More


  Mușchetari de bronz!

  - Advertisement -

  floreta

  Chiar dacă clubul nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, iată că sportivii de la CS Satu Mare continuă să aibă performanțe la competițiile la care participă.
  După ce spadasinii și-au făcut datoria la Naționalele de seniori obținînd trei medalii, iată că și floretiștii au reușit să urce pe podium.
  Echipa CS Satu Mare a cucerit la București medaliile de bronz după două zile de concurs pline de suspans.
  Au participat șapte echipe și s-a tras după sistemul fiecare cu fiecare. CS Satu Mare a înregistrat două înfrângeri cu Poli Timişoara şi Steaua. Apoi ai noștri au câştigat uşor cu Farul Constanţa, Steaua II şi CSM Ploieşti, pentru locul 3 s-a luptat cu CSM Cluj, echipă pe care a învins-o cu 45-43. Astfel, la final sportivii noştri au primit medalia de bronz. Clasament: 1. Steaua, 2. Poli Timişoara, 3. CS Satu Mare, 4. CSM Cluj, 5. CSM Ploieşti, 6. Steaua II, 7. Farul Constanţa.
  De remarcat că în prima zi a Campionatelor Naționale, pe 13 mai, floretiştii antrenaţi de Eva Lengyel şi Attila File s-au clasat, la individual, după cum urmează: Istvan Mureşan pe locul 13, Bogdan Dascălu pe 15, Sebastian Flucuş pe 20, iar pe 22 a terminat Beniamin Bodo. Au participat 33 de sportivi. Pe primele două locuri s-au clasat Virgil Selişcan şi Radu Dărăban care au fost la Centrul Olimpic din Satu Mare. Pe locul 3 a terminat Caius Trenea care a plecat de o lună de la CS Satu Mare.
  Începând de azi, tot în Bucureşti, va avea loc Campionatul Naţional la floretă feminin-seniori. Aici avem trei sătmărence de la CS Satu Mare, antrenate de Simona Surducan, Dan Şuta şi Suzana Ardeleanu: Anette Varga, Petra Magyar şi Evelin Petrişor.

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img