More


  UDMR Satu Mare organizează a VII-a ediţie a Weekend-ului Familial

  - Advertisement -

  udmr

  La sfârşitul săptămânii viitoare, în Grădina Romei va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Weekend-ului Familial, organizat de UDMR Satu Mare, în colaborare cu mai multe organizaţii şi asociaţii maghiare din judeţ. Cele şase ediţii organizate până în prezent au demonstrat că sătmărenii au nevoie de acest eveniment, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a UDMR, deputatul Kereskenyi Gabor. La conferinţa de presă au mai participat, în calitate de organizatori, consilierul local sătmărean Magyar Lorand şi actorul Toth Pal Miklos.
  Deputatul Kereskenyi Gabor a arătat că Weekend-ul Familial se va desfăşura în zilele de 8 şi 9 iunie în Grădina Romei. Actorul Toth Pal Miklos a declarat că organizatorii au încercat să obţină fonduri pentru eveniment prin intermediul unui proiect depus la Fundaţia Bethlen Gabor din Budapesta. Întrucât nu au primit răspuns din partea fundaţiei din Ungaria, organizatorii nu dispun de fonduri pentru cazarea ansamblurilor şi formaţiilor invitate, având nevoie de circa 12.000 lei. În schimb, evenimentul a obţinut finanţare din partea Fundaţiei Comunitas.
  Consilierul local Magyar Lorand a declarat că, în pofida schimbărilor din administraţie, organizatorii au primit sprijin financiar atât din partea autorităţilor locale cât şi judeţene. Acesta a dat asigurări că şi problema cazărilor va fi rezolvată, fie cu ajutorul UDMR, fie cu ajutorul unor sponsori. Capul de afiş al Weekend-ului Familial va fi trupa Zanzibar din Ungaria, al cărei concert de duminică va marca închiderea manifestării. Evenimentul este organizat de UDMR Satu Mare, în colaborare cu mai multe ONG-uri maghiare din judeţul nostru. Bugetul total al Weekend-ului Familial este de circa 40-50.000 lei, a încheiat Magyar Lorand.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img