More  Un nou loc de joacă în centrul Sătmarului

  - Advertisement -

  Primăria Satu Mare va amenaja, în cel mai scurt timp, un loc de joacă chiar în Centrul Nou al municipiului Satu Mare. Este vorba despre spaţiul verde aflat în imediata vecinătate a fostei casierii RDS-RCS.

  Viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, ne-a declarat că lucrările la amenajarea acestui loc de joacă au început şi, dacă vremea va permite, obiectivul va fi inaugurat la finele săptămânii viitoare. “Acest loc de joacă va fi destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, şi va dispune de aparate de joacă (leagăne, topogane, căsuţe), precum şi băncuţe pentru bunicii şi părinţii care vor veni cu cei mici. Am păstrat gardul viu, care oferă o protecţie naturală celor mici, precum şi nucul. Sperăm că vremea va ţine cu noi astfel că la sfârşitul săptămânii viitoare va putea fi dat în folosinţă”, a mai spus Marcela Papici.
  Totodată, viceprimarul a mai precizat că în această perioadă sunt curăţate de graffiti şi de mizerie pereţii Casei de Cultură şi că pentru cei care doresc să facă graffiti va fi amenajat un loc special. “Ne gândim să amenajăm un loc special pentru cei care au talent la graffiti unde să-şi poată desfăşura talentul. Sperăm că şi acesta va fi oferit celor interesaţi în cel mai scurt timp posibil”, a mai punctat viceprimarul Papici.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts