More


  Concurs de pescuit marca PSD

  - Advertisement -

  pescuit

  Zeci de social-democraţi din judeţul Satu Mare au participat sâmbătă la prima ediţie a unei competiţii de pescuit. Concursul, organizat de tineretul social-democrat şi găzduit de PSD Medieşu Aurit, s-a bucurat de succes şi promite să devină unul tradiţional. Întâlnirea s-a desfăşurat pe malul balastierei din Apa, extensia din comuna Medieşu Aurit. 

  Au participat tineri din toate organizaţiile orăşeneşti şi comunale ale PSD, în frunte cu preşedinţii pe judeţ şi municipiu, Ciprian Ardelean, respectiv Manuela Rogoz. Din partea Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare au participat noul preşedinte Mircea Govor, dar şi unul dintre vicepreşedinţii PSD, reprezentantul de zonă, Ioan Ţou. Au mai fost prezenţi primarul comunei Apa, social-democratul Mihai Apan, primarul comunei Medieşu Aurit, liberalul Silviu Zetea, consilierul judeţean din partea PNL, Gheorghe Rişcău, şi viceprimarul Radu Iancu, acesta din urmă fiind gazda evenimentului dedicat socializării.
  „Este o atmosferă atât de plăcută, între atâţia tineri. Îl felicit pe domnul viceprimar Iancu pentru găzduire şi pe tinerii din PSD pentru organizare. Este un prilej de întâlnire pentru toţi tinerii din PSD, bineînţeles alături de noi, seniorii. De la alegerea mea în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD este prima acţiune a organizaţiei de tineret. Sper ca în această vară să fie cât mai dese. Vom face cât mai multe acţiuni, să ne simţim bine, să fim ca într-o familie. De altfel, la conferinţa judeţeană am promis că va fi o altă abordare a politicii în PSD la nivel de Satu Mare. Vreau ca oamenii să vină cu plăcere la întâlniri, la şedinţe, nu din silă, aşa cum era când îi chema senatorul Valer Marian”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor.
  Premierea a fost de departe cel mai vesel moment din timpul celor câteva ore de întâlnire a social-democraţilor şi invitaţilor lor. În urma concursului, cei mai buni pescari s-au dovedit a fi cei din echipa Ligii Studenţilor social-democraţi, respectiv cei din echipa judeţeană de tineret condusă de Ciprian Ardean. Pe locul II s-a clasat echipa din Medieşu Aurit, formată din Makszin Ştefan şi Ionel Mureşan, iar pe locul III echipa din Odoreu, cu Ionel Pop, Mihai Mezei şi Sabin Mihai. Diplome au primit toţi participanţii, inclusiv bucătarii şi ajutoarele lor.

  Lorena Georgi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img