More  Cum a sărit Marian la beregata lui Szabo

  - Advertisement -

  Untitled-1

  În calitate de director al cotidianului Gazeta de Nord- Vest, Marian Valer a demarat între anii 2002 şi 2008 o adevărată campanie de denigrare a fostului secretar al judeţului Satu Mare, Cornelia Bota. Aceste atacuri murdare au avut la bază refuzul secretarului Cornelia Bota de a-i vinde actualului senator independent fostul sediu al Gazetei de Nord- Vest, situat pe strada Mihai Viteazul nr.32 din municipiul Satu Mare. Nu a scăpat de atacurile murdare nici fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ştefan Szabo, care a ajuns să-şi dea demisia în urma presiunilor exercitate asupra sa şi a familiei sale. Spre ghinionul lui Marian Valer, Ştefan Szabo şi Cornelia Bota n-au cedat, refuzând să-i facă jocurile. Cam aceasta este metoda de lucru a personajului Marian Valer, care a atacat de-a lungul anilor numeroşi oameni pentru a obţine favoruri de la unii, bani sau informaţii de la alţii.

  Campanie cu două ţinte
  Marian Valer nu s-a supărat doar pe secretarul judeţului, Cornelia Bota, pentru că a refuzat să-i vândă pe bani de nimic fostul sediu al cotidianului Gazeta de Nord-Vest, situat pe strada Mihai Viteazul nr.32, ci şi pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ştefan Szabo. Secretarul Cornelia Bota i-a cerut lui Marian Valer, pe atunci director al Gazetei de Nord-Vest, o serie de acte care să dovedească dreptul de cumpărare. Întrucât nu avea de unde să scoată asemenea acte, numitul Marian Valer a pornit o campanie de presă furibundă împotriva preşedintelui Ştefan Szabo şi a secretarului judeţului, Cornelia Bota. La un moment dat, preşedintele Ştefan Szabo a devenit principala ţintă a campaniei coordonată de directorul GNV, Marian Valer. Campania a culminat în perioada anilor 2006- 2007, când nu exista o singură zi în care fostul preşedinte Szabo să nu apară cu ceva negativ în ziar. Reproducem în facsimil o parte din articolele apărute în Gazeta de Nord-Vest la ordinul lui Marian Valer.

  Alex Ohaha

   

  Victimele lui Marian Valer îşi fac asociaţie

  La cererea cititorilor, repetăm ştirea privind fondarea unei asociaţii a victimelor lui Marian Valer, apărută în ziarul de ieri. Mai multe victime ale fostului procuror comunist, fost jurnalist şi fost director al Gazetei de Nord-Vest, apoi coordonator din umbră şi penumbră al ziarului, încă senator independent (fără niciun partid), numitul Marian Valer, au decis să înfiinţeze “Asociaţia victimelor lui Marian Valer”. În cadrul asociaţiei vor fi primiţi toţi cei care au fost ţintele calomniilor, şantajelor şi atacurilor acestui odios personaj. Printre membrii fondatori ai asociaţiei s-ar putea regăsi fostul primar al Sătmarului, Horea Anderco, fostul director al Administraţiei Pieţelor, Constantin Timciuc, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Ştefan Szabo, fostul secretar al Consiliului Judeţean, Cornelia Bota, precum şi mulţi alţi oameni din administraţia publică locală, oameni politici, directori de instituţii publice, oameni de afaceri, chiar şi simpli cetăţeni, care au avut de suferit de pe urma atacurilor numitului Marian Valer. Asociaţia va angaja jurişti şi experţi care vor analiza articolele denigratoare apărute la adresa victimelor în Gazeta de Nord-Vest începând din anul 2000 până acum o lună, urmând să fie formulate plângeri penale pentru calomnie şi şantaj împotriva fostului director al ziarului, Marian Valer.
  Victimele numitului Valer Marian au stabilit şi principalele obiective de activitate ale asociaţiei. Acestea nu sunt mulţumite de excluderea senatorului Marian Valer din grupul PSD din Senat, cerând nici mai mult nici mai puţin decât excluderea lui din Senatul României. De asemenea, victimele şi-au propus să-l alunge pe acest individ odios din judeţul Satu Mare, pe care pur şi simplu l-a nenorocit în ultimii ani, în Dăbâca sa natală. Să sperăm că viitoarea asociaţie va reuşi să îşi înfăptuiască cât mai grabnic ambele obiective. Oricum, trebuie să se mişte foarte repede, întrucât, potrivit unor surse extrem de judiciare şi extrem de credibile, numitul Marian Valer nu mai are multe zile în libertate, având deja pregătit un pat într-o celulă răcoroasă şi o porţie de arpacaş generoasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts