More

    Evenimentul monden al verii

    gala-modei-satmarene

     

    Prima ediţie a Galei Modei Sătmărene va fi organizată în cortul Hotelului Dana I

    Şapte designeri sătmăreni îşi vor prezenta colecţiile vară-primăvară 2013-2014 în cadrul unui eveniment monden ce va fi organizat vineri, 14 iunie, începând cu ora 19.00, la cortul Hotelului Dana I de pe strada Careiului. Evenimentul va reuni toată lumea bună a Sătmarului, scopul fiind acela de a promova talentele din domeniul modei, dar şi de a-i atrage pe sătmăreni să se îmbrace în ţinute realizate de designeri din judeţul nostru.

     

    Şapte designeri îşi prezintă creaţiile
    Agenţia Gaby`S Models a sătmărencei Sas Gabriella, împreună cu designerii vestimentari Alena Ignătescu, Alina Fîrte, Ciprian Crăciun, Georgia Ciontoş, Ioana Călin, Monica Ştrango şi Zita Pop, invită sătmărenii la un regal de modă. De la costume de baie până la rochii de seară sau de zi dar şi costume pentru bărbaţi vor fi prezentate vineri seara de la ora 19.00 în cadrul primei ediţii a Galei Modei Sătmărene. „Este vorba despre un eveniment estival organizat pentru promovarea cortului hotelului Dana I, Agenţiei Gaby`S Models şi designerilor sătmăreni. Pe meleagurile sătmărene sunt tineri talentaţi care îşi desfăşoară activitatea ca şi designeri în atelierele proprii, precum şi designeri consacraţi, care de ani de zile îşi fac colecţiile. Vom prezenta şapte colecţii”, a declarat Alena Ignătescu, unul dintre designerii implicaţi în organizare.

    Rochii şi costume de baie
    Designerul Alena Ignătescu va prezenta rochii de seară ce pot fi purtate la banchete, nunţi sau botezuri, iar Ioana Călin îi va încânta pe sătmăreni cu o colecţie de costume de baie, inclusiv un costum de baie pentru o mireasă. “Voi avea costume de baie, pe ideea de iubire, libertate, frumuseţea feminină să plutească. Voi folosi materiale fluide, hand made. Piesa cea mai deosebită va fi o rochie de mireasă în costum de baie, pentru o nuntă la piscină. Este făcută din lycra şi mătase, va avea flori aplicate şi voal foarte lung“, a declarat Ioana Călin. De asemenea, Georgia Ciontoş din Carei va prezenta şi ea ţinute elegante, de seară, iar firma Spencer&Spencer, a designerului Ciprian Crăciun, va oferi alternativa elegantă pentru persoanele de sex masculin. Ţinutele, în special rochii de seară, dar şi costume de baie, respectiv ţinute pentru domni, vor fi prezentate de peste 20 de manechine din Satu Mare. Machiajul manechinelor va fi realizat de Gabriella Sas şi Alexandra Covaci, iar părul fetelor va arăta superb datorită îndemânării Adrianei Popescu.

    Eveniment cu intrarea liberă
    Organizatorii, printre care şi Dana Bud, reprezentantul societăţii Zirmer Bud din Satu Mare, care deţine printre altele şi hotelurile Dana I şi Dana II, se aşteaptă la peste 350 de participanţi, iubitori ai modei şi frumosului. Intrarea la evenimentul monden al verii va fi liberă. Evident, ţinuta este obligatorie şi trebuie să fie una minim de cocktail. După prezentările de modă, invitaţii vor putea savura un cocktail la poolbarul din incinta hotelului Dana I. Distracţia va continua cu After-Party în care atmosfera va fi asigurată de DJ Alex Rise. “În calitate de organizator, adresez invitaţia de a participa la acest eveniment tuturor celor fascinaţi de modă dar şi celor care doresc să petreacă o seară electrizantă. Vă aşteptăm cu drag!”, a transmis unul dintre principalii organizatori, Dana Bud. Creaţiile designerilor sătmăreni şi evenimentul în sine vor fi fotografiate de reprezentanţii Asociaţiei Artiştilor Fotografi „Prisma” din Satu Mare. Decorul din interiorul cortului va fi realizat de Party Service.

    Lorena Georgi

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE