More  Ghid pentru contabilitatea modernă, lansat ieri la sediul Finanţelor sătmărene

  - Advertisement -

  conti

  Sala de şedinţe a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Satu Mare a găzduit ieri lansarea cărţii “Bazele conceptuale şi aplicative ale contabilităţii”, care este o incursiune în bazele contabilităţii şi domeniile de aplicare a acesteia. La eveniment au fost prezenţi directorul adjunct al instituţiei gazdă, Dan Maier, directorul adjunct al Curţii de Conturi, Puşa Popescu, directorul filialei Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”, prorectorul Gavrilă Ardelean, precum şi o parte dintre cei 18 coautori ai cărţii, şi anume Dorel Mateş, Boby Costi şi sătmărenii Radu Pop, Nicolae Virag şi Ciprian Costin.
  În cuvântul său de deschidere, Dan Maier a spus despre lucrare că este o carte foarte utilă atât pentru cei care încep să studieze tainele contabilităţii cât şi pentru cei cu experienţă, iar Gavrilă Ardelean s-a declarat mulţumit că aproape toţi cei care au pus umărul la realizarea cărţii sunt cadre didactice la Universitatea de Vest “Vasile Goldiş”. Au mai luat cuvântul şi coautorii prezenţi, care au afirmat că prin această lucrare se doreşte schimbarea bazelor contabilităţii din România şi că se adresează atât contabililor, experţilor contabili, cât şi studenţilor sau antreprenorilor.
  Cei interesaţi pot achiziţiona cartea “Bazele conceptuale şi aplicative ale contabilităţii” de la librăria aflată vizavi de sediul Filialei Satu Mare a Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts