More


  Senatorul Marian, dat afară şi din Comisia pentru abuzuri

  - Advertisement -

  valer

  Pe lângă faptul că a fost dat afară din PSD, devenind astfel senator independent, Marian Valer a mai primit luni o lovitură dură. Potrivit site-ului oficial al Senatului României (www.senat.ro), în data de 3 iunie 2013, Marian Valer a fost dat afară şi din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii. Comisie care i-a fost atât de dragă şi în numele căreia a săvârşit numeroase abuzuri. Mutat cu pupitrul în grupul independenţilor, senatorul Marian Valer a rămas membru în doar două organizaţii parlamentare, în care va putea susţine intens interesele alegătorilor săi: Adunarea Parlamentară a Francofoniei, respectiv Grupul de prietenie cu Parlamentul din Danemarca.

  Preocupat prea mult cu interpelările şi declaraţiile politice, care de altfel n-au avut niciun efect notabil pentru sătmăreni, senatorul Marian Valer n-a avut nicio iniţiativă legislativă proprie în acest mandat. Potrivit site-ului oficial al Senatului României, Marian Valer este doar coiniţiator în cazul a trei proiecte legislative aparţinând grupului senatorilor PSD din Camera superioară a Parlamentului României.
  Întrucât a fost exclus din grupul senatorilor PSD, devenind astfel independent, Marian Valer va pierde o serie de avantaje, cum ar fi dreptul la cabinet parlamentar, la maşină de serviciu, la secretară şi şofer. Astfel, senatorul Marian Valer, care până în martie a ocupat inclusiv funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, a devenit unul dintre independenţii anonimi ai Senatului României.

  Szasz Lorand

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img