Au început lucrările de reabilitare a DN 19 F, Satu Mare – Odoreu – Apapop

După ce au fost reabilitate toate străzile din localitatea Odoreu şi sunt aproape de finalizare lucrările de reabilitare a trotuarelor, odorenii au primit recent o veste bună. De curând au început lucrările de reabilitare a Drumului Naţional 19 F, care face legătura între Satu Mare şi Apa şi care trece prin localitatea Odoreu. Acest drum scurtează distanţa între Satu Mare şi Baia Mare cu circa 20 de km.
În urmă cu circa un an de zile, la propunerea de atunci a ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, drumul judeţean respectiv a fost trecut la categoria drumuri naţionale astfel încât să poată fi reabilitat în întregime. Astfel că la sfârşitul săptămânii trecute au început lucrările de reabilitare a acestui tronson de drum.
Autorităţile locale ale comunei Odoreu mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect pentru demersurile făcute în vederea realizării lui. “În numele tuturor odorenilor, mulţumim fostului şi, sperăm noi, viitorului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, pentru că a făcut tot ce a depins de dânsul ca reabilitarea acestui drum să nu rămână doar la faza de promisiune ci să devină realizare. De asemenea, mulţumim preşedintelui Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi vicepreşedintelui Mircea Govor, pentru demersurile făcute pentru ca acest tronson de drum să fie trecut la categoria drumuri naţionale, astfel încât acum poate fi reabilitat. Când acest drum va fi terminat, toate străzile din localitatea Odoreu vor fi modernizate şi, odată cu finalizarea lucrărilor la conductele de apă şi canalizare, va da localităţii noastre un aspect urban de care odorenii vor fi mândri”, a declarat primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts