More


  Senatorul Marian, obsedat de sex şi servicii secrete

  =

  scanNumitul Marian Valer, senatorul independent declarat recent incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, a făcut o adevărată obsesie pentru serviciile secrete şi pentru viaţa sexuală a altor persoane. În ultimele luni, ţinta constantă a obsesiei sale a devenit premierul Victor Ponta. Probabil că motivul este legat de refuzul inspirat al premierului Victor Ponta de a-l numi pe Marian Valer ministru al Justiţiei. Acesta se laudă în paginile fiţuicii sale clandestine că a prezentat în plenul Senatului o nouă interpelare adresată premierului României. Aceasta cuprinde un set de 30 de întrebări, în care sexul şi serviciile secrete sunt la loc de cinste. Crezându-se un adevărat Eminescu al Sătmarului, senatorul independent Marian Valer îi scrie scrisori în serie premierului Victor Ponta, ajungând până în prezent la scrisoarea a III-a. Fiind probabil informat despre ischemiile pe creier de care suferă senatorul declarat incompatibil, premierul Ponta nu se oboseşte să răspundă mizeriilor lui Marian Valer.

  Un nou atac mişelesc
  Senatorul independent Marian Valer şi-a pierdut orice urmă de bun-simţ. Acesta îşi continuă atacurile murdare la adresa premierului României, Victor Ponta. Semn că senatorului declarat incompatibil nu i-a trecut supărarea provocată de refuzul premierului Ponta de a-l numi ministru al Justiţiei. După două scrisori deschise pline de calomnii ordinare, numitul Marian Valer revine cu o interpelare la fel de ordinară. Aceasta cuprinde 30 de întrebări scornite de creierul afectat de ischemie al senatorului sătmărean, din care răzbate obsesia sa pentru sex şi spionaj.
  Crezându-se probabil extrem de şmecher, numitul Marian Valer se foloseşte de întrebări insinuante pentru a-l murdări pe premier. În stilul său psihotic şi psihedelic, senatorul declarat incompatibil insinuează că Victor Ponta ar fi întreţinut relaţii nefireşti la Paris, cu un ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe, “cunoscut ca homosexual”. Apoi, într-o altă întrebare, acelaşi senator declarat incompatibil insinuează ba că premierul Ponta ar fi participat la orgii sexuale în hotelurile unor prieteni, ba că ar fi întreţinut relaţii sexuale extraconjugale.

  Obsedat de homosexualitate
  De-a lungul activităţii sale de parlamentar, numitul Marian Valer a făcut o adevărată obsesie pentru viaţa sexuală a altora, insinuând că persoanele luate în vizor  ar fi homosexuale. Victor Ponta nu este singurul premier al României acuzat de senatorul declarat incompatibil că ar fi homosexual. La fel a păţit-o şi Mihai Răzvan Ungureanu, despre care Marian Valer a insinuat în februarie 2012 că ar fi avut o relaţie amoroasă cu fostul Înalt Comisar European Bodo Hombach.
  Obsesia numitului Marian Valer de a sugera că adversarii săi ar fi homosexuali derivă din propriile sale complexe de homosexual. Un document al Securităţii, intrat în posesia Gazetei de Nord-Vest, atestă că senatorul declarat incompatibil era cunoscut ofiţerilor Direcţiei de Cercetări Penale a fostei Securităţi ca un homosexual notoriu. Documentul strict secret a fost elaborat în aprilie 1985. Se pare că aceleaşi complexe de homosexual l-au împiedicat pe Marian Valer să întreţină relaţii fireşti cu femeile care s-au perindat prin viaţa lui şi l-au determinat să manifeste o curiozitate maladivă faţă de viaţa sexuală a altor persoane, în special a adversarilor săi.

  Elicoptere, OZN-uri, comploturi şi compoturi
  Dovedind că fantezia sa nu mai cunoaşte niciun fel de limite, senatorul Marian Valer insinuează în aceeaşi interpelare că premierul Victor Ponta a fost racolat de Serviciul de Informaţii Externe pe vremea când era procuror. Ba chiar plusează, insinuând că premierul ar fi activat în unitatea deplin conspirată denumită “Umbre” sau H. Continuând în acelaşi ton psihotic şi psihedelic, Marian Valer lasă să se înţeleagă că Victor Ponta ar fi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie.
  Obsesia senatorului Marian Valer pentru servicii secrete, elicoptere, OZN-uri, comploturi şi alte compoturi este de notorietate. Trăind cu complexul homosexualului şantajat de servicii şi cu teama ca documentele care îi atestă orientarea sexuală deviantă să nu iasă la iveală, atitudinea senatorului Marian Valer este oarecum explicabilă. Acesta a ajuns să îşi acuze adversarii că ar fi exact ceea ce este de fapt chiar el. Un individ cu orientări homosexuale, şantajabil de către serviciile secrete, cu care a colaborat îndeaproape, după cum a recunoscut chiar el într-o sală de judecată.

  Invidios pe concediile premierului
  Cel mai detestat politician al Sătmarului, acelaşi senator independent Marian Valer se arată a fi foarte interesat de concediul pe care l-a petrecut premierul Victor Ponta la Miami, precum şi veniturile din care l-a suportat. Dacă s-ar fi interesat de remuneraţia soţiei premierului, europarlamentarul Daciana Sârbu, desemnată lider al Grupului PSD din Parlamentul European, atunci n-ar mai fi lansat asemenea întrebări stupide. Probabil că senatorului declarat incompatibil de ANI îi este ciudă că nimeni nu se interesează unde şi-a făcut concediul şi din ce bani. Jurnaliştii Gazetei de Nord-Vest chiar nu ştiu unde şi-a petrecut concediul fostul lor şef din umbră şi penumbră, în schimb ştiu că din primele lor de Paşti şi-a petrecut în acest an mai multe zile la Viena. De asemenea, oameni de afaceri din judeţul Satu Mare, precum Mihai Crişan de la Valea Măriei şi Dorle de la Mujdeni, pot spune multe despre veniturile din care şi-a suportat Marian Valer concediile din ultimii ani.
  În încheiere, îi solicităm în mod public senatorului independent Marian Valer să renunţe la aceste vendete personale şi să se ocupe de reprezentarea intereselor sătmărenilor în Senatul României. Dacă tot n-a făcut-o în cei patru ani şi nouă luni de când freacă inutil băncile Parlamentului, măcar să o facă în cele câteva luni care i-au mai rămas până va fi dat afară în cel mai ruşinos mod din Senat pe motive grave de incompatibilitate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img