More


  La Zalău au apărut primii brazi de Crăciun

  - Advertisement -
  În mai multe locații din municipiul Zalău, comercianții particulari au apărut cu primii brazi de Crăciun, iar oferta e destul de piperată. Cel mai iefin bărduț, adus din import, costă minim 80 de lei și poate ajunge până la câteva sute de lei, în funcție de înălțimea sa. O ofertă ceva mai atractivă vine din partea Direcţiei Silvice Sălaj, care va scoate la vânzare, în acest an, aproximativ 7.500 de brazi. Preţul unui astfel de brad (molid sau douglas) este cuprins între 12,5 şi 25 lei.
  Conform Direcţiei Silvice Sălaj, instituţia comercializează pomi de iarnă din pepinierele proprii pentru al 4-lea an consecutiv, ei putând fi cumpărați de la cele şase ocoale silvice din judeţ, respectiv în localităţile Almaş, Cehu Silvaniei, Jibou, Ileanda, Şimleu Silvaniei şi Zalău.
  Cel mai mic preţ este de 12,5 lei, la brazii cu înălţimi cuprinse între 0,70-1,30 metri. De asemenea, cei cu înălţimea cuprinsă între 1,30 şi 2,00 metri vor costa 18,6 lei, în timp ce brazii mai înalţi, de până în 3 metri, vor putea fi cumpăraţi cu aproximativ 25 lei.
  Locuri autorizate pentru vânzarea brazilor de Crăciun
  Primăria Municipiului Zalău a aprobat patru zone în care se pot comercializa brazi: parcarea din imediata apropiere a Primăriei Zalăi, parcarea de la Sala Sporturilor din Zalău, strada Simion Bărnuţiu – lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău şi pe strada Avram Iancu, lângă Biserica ”Sfântul Ştefan” din cartierul Brădet. Până în prezent, Primăria Zalău a eliberat un număr de 10 avize pentru vânzarea brazilor, pentru perioada 6-24 decembrie 2013.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img