More


  Autobuzele au trecere liberă pe strada Crişan

  - Advertisement -

  circu

  Membrii Comisiei de Siguranţă a Traficului Satu Mare, întruniţi ieri în şedinţa convocată de primarul Dorel Coica, au respins propunerea făcută de un grup de cetăţeni şi mai multe instituţii din zonă de a interzice traficul greu şi circulaţia autobuzelor pe strada Crişan din municipiul Satu Mare.

  Cererea privind interzicerea traficului greu şi a circulaţiei autobuzelor pe strada Crişan a fost făcută de conducerea Grupului Şcolar „Constantin Brâncuşi”, precum şi de 54 locatari. Se motiva faptul că pe strada respectivă funcţionează o serie de instituţii cum ar fi Grupul Şcolar Constantin Brâncuşi, Şcoala Postliceală Sanitară, Direcţia Generală Socială şi Protecţia Copilului, toate pe o lungime de circa 100 de metri. Pentru înlăturarea neajunsurilor, semnatarii cererii au propus eliminarea străzii Crişan de pe traseul autobuzelor, urmând ca acestea să aibă la Gară ultima staţie sau autobuzele să circule pe o porţiune scurtă a străzii Crişan, urmând să vireze la dreapta pe str. G. Ureche – Luceafărului – A. Iancu. Comisia a dat aviz nefavorabil acestei cereri.

  Tot în cadrul şedinţei de ieri, membrii Comisiei au fost de acord cu propunerea făcută de Doina Ciul, în numele locuitorilor de pe străzile Deltei, Teilor şi cartierul Solidarităţii, privind instituirea de sens unic pe strada Anghel Saligny, însă au respins cererea făcută de Asociaţia de Proprietari de pe Aleea Proiectantului, care a solicitat mutarea indicatorului “Stop” de la ieşire de pe bulevardul Lalelei, pe strada Aurora.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare