Băut și fără permis, la volanS-a ales cu dosar penal

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea sălăjeană Huseni, s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins în trafic de către polițiștii sălăjeni, cu toate că avea permisul suspendat. Pe deasupra, pus să sufle în aparatul alcooltest s-a stabilit că era și băut.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii din Nuşfalău l-au identificat în trafic pe Augustin L., în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 1H, prin localitate. La solicitarea poliţiştilor, bărbatul nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere, motiv pentru care oamenii legii au verificat în bazele de date dacă acesta are sau nu permis. S-a constatat astfel că şoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind că bărbatul avea o concentraţie de 0,39 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional, iar pe numele său s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost suspendat.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts