More

    Cercetat pentru ucidere din culpă

    Un bărbat în vârstă de 62 de ani din orașul Cehu Silvaniei a murit, sâmbătă, 8 februarie, la secţia de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, după ce în urmă cu o zi a căzut în faţa unui autoturism condus de un tânăr din Zalău și a fost grav accidentat.
    Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sălaj, totul a pornit în data de 7 februarie, în jurul orei 17.30, când, pe DN 1 F, în localitatea Sutor, Emil. M., în vârstă de 62 ani, din localitatea Cehu Silvaniei, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe acostamentul din partea dreaptă a direcţiei de mers Cluj Napoca – Zalău, s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa autoturismului, condus de Gabriel S., în vârstă de 24 ani, din Zalău.
    În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cu toate eforturile medicilor din secția ATI, în cursul zilei de sâmbătă bărbatul accidentat a decedat. Șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE