More


  Cinci hoţi depistaţi de poliţişti într-o singură zi

  - Advertisement -

  Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au identificat luni cinci persoane ca fiind autorii unor infracţiuni de furt. Astfel, un lucrător comercial din cadrul unui magazin alimentar din muncipiu a sesizat oamenilor legii faptul că o persoană de sex masculin a sustras produse alimentare din magazin. Reclamatul a fost identificat de poliţişti, acesta fiind Istvan V., în vârstă de 43 de ani, din Satu Mare. Tot luni, Klara V. şi Eva S., două tinere, au sustras obiecte de îmbrăcăminte şi bunuri alimentare din magazine de profil din municipiu. Klara V. şi Eva S. sunt din Satu Mare, prejudiciul creat de acestea fiind restituit personalului.

  La rândul lor, poliţiştii din Beltiug, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localităţii, l-au identificat pe Sandor D., în vârstă de 36 de ani, având asupra sa un sac în care se aflau bunuri. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta a furat bunurile în jurul orei 17.30 de la domiciliul lui Eva P, în vârstă de 66 de ani . Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
  O femeie din localitatea Culciu Mic a sesizat poliţiştii despre faptul că în cursul zilei de luni o persoană de sex masculin a desfăşurat activităţi ca zilier în curtea locuinţei sale, iar după plecarea acestuia, aceasta a observat că din tractorul care se afla în curtea casei lipsea un casetofon auto. Păgubita a solicitat sprijin pentru găsirea făptuitorului şi recuperarea prejudiciului, astfel că în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din localitate au identificat şi prins suspectul, acesta fiind Istvan H. în vârstă de 24 de ani. În toate cele cinci cazuri suspecţii sunt cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img