More


  Donație de carte la Biblioteca din Derșida

  - Advertisement -

  9

  În localitatea sălăjeană Derşida va avea loc duminică, 23 februarie, începând cu ora 12.00, în incinta Căminului Cultural, deschiderea oficială a bibliotecii. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor (CJE) Sălaj, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj, Inspectoratul Şcolar Judeţean (IȘJ) Sălaj, Centrul de Cultură şi Artă al Județului (CCAJ) Sălaj şi Consiliului Judeţean Sălaj (CJS), în cadrul proiectului „Călătoria unei cărţi”.

  Proiectul s-a desfăşurat în două etape: primul pas a fost concertul caritabil de Crăciun, care a avut loc în incinta Centrului de Cultură şi Artă al Județului Sălaj şi în cadrul căruia au evoluat aproximativ 80 de elevi de la circa 14 unităţi liceale. Unul dintre scopurile acestui eveniment a fost de a se colecta cărţi. Astfel, la intrare, elevii au donat cărţile pe care le-au citit, la final strângându-se aproximativ 800 de cărţi.

  În cadrul evenimentului de duminică, 23 februarie, va avea loc un moment artistic susţinut de elevii Liceului de Artă „Ioan Sima” din Zalău, precum şi o scurtă piesă de teatru, în interpretarea trupei de teatru a Bibliotecii Judeţene. Printre invitaţii speciali se numără Alexandra şi Alex Chira.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare